The Policed

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert
zich nog de eerste verrassend klinkende singles; Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You, So Lonely enz…
Het is inmiddels meer dan vijftien jaar geleden dat de echte The Police hun reunion tour afsloot. Tributeband ‘The Policed’ brengt met drie getalenteerde muzikanten, Anton Arema (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie) die energie,muzikaliteit en dynamiek terug op het podium.
Deze driemansformatie brengt met een indrukwekkende podium opstelling, die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police alle hits van deze legendarische band vol enthousiasme weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was… en hun kinderen.

The Policed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *