Camel’s Drop

Camel’s Drop is niet zo maar een reggae band, Camel’s Drop brengt bezielde eigentijdse reggae met een knipoog naar roots en dub. Camel’s Drop slaagt er keer op keer in de harten te veroveren van hun publiek zoals op Reggae Geel, Polé Polé, Fonnefeesten, Paulusfeesten, VK Brussels, Herbakkersfestival (N9 Eeklo), Nijdrop, Kokopelli, bij onze Noorderburen en vele anderen.
​De muzikale backbone van Camel’s Drop wordt gevormd door 3 broers, Polle, Piet & Roel Stevens, hun vader Wim en hun vriend Steven Gossye.
​De melodieuze lyrics worden verzorgd door de Brusselse reggae-wonderboy Dhazed, door de levende legende Prince Far Out (Skyblasters), en last but not least, de jonge, verrassend talentvolle Tita Ghijs.

Website:https://www.wildside.be/camel-s-drop

Camel's Drop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *