Pommelien Thijs

De 21-jarige Pommelien Thijs is een populaire actrice en zangeres. Haar twee passies kan ze samenbrengen met haar hoofdrol in de Ketnet-reeks #LikeMe. Met haar single ‘Nu Wij Niet Meer Praten‘, een duet met Jaap Reesema, heeft ze haar debuut niet gemist. De single groeide uit tot een monsterhit en stond op nummer 1.
In 2021 kwam Pommelien Thijs met haar eerste solosingle ‘Meisjes Van Honing’ en in 2022 blies ze iedereen omver met ‘Ongewoon’, een instant succes. De song versierde niet alleen een hoge plek in de hitparade, ‘Ongewoon’ bezorgde Pommelien Thijs ook drie MIA’s voor ‘Hit van het jaar’, ‘Doorbraak’ en ‘Solo vrouw’ én de award voor ‘Song’ op Het Gala van de Gouden K’s. Verder bracht ze ook de hits ‘Wat Een Idee!?’ en ‘Zilver’ uit.
Ondanks het succes van ‘Ongewoon’ vond Pommelien Thijs afgelopen zomer nog tijd voor de opnames van Knokke Off, de gloednieuwe reeks voor VRT en Netflix. Daarnaast weerspiegelt haar liefde voor mode zich in haar zelfgemaakte podiumoutfits.

Website:https://cnrbookings.be/pommelien-thijs

Pommelien Thijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *