Olivier Laurent

Stemmenimitator Olivier Laurent, ook wel eens ‘de man van 150 stemmen’ genoemd, brengt een energieke, explosieve cocktail van humor en tederheid. In 2003 bracht hij met ‘Ces Gens-Là’ een ode aan Jacques Brel. De geboren komiek schitterde in deze intieme show, met subtiele humor en ontroerende Brel-songs. Zijn bijzondere benadering van het Brel-repertoire zorgde voor een unieke sfeer. Hij zong bekende nummers met de stem van andere beroemdheden zoals Patrick Bruel, Johnny Hallyday en Yves Montand en liet zich daarvoor enkel begeleiden op piano. Na Frankrijk en Wallonië, kan nu dus ook Vlaanderen verder kennismaken met deze jongeman die barst van het talent. Andere figuren die niet aan de imitatiedrang van Olivier Laurent ontsnappen zijn o.a. Frank Sinatra, Louis Armstrong, Johan Museeuw, Eros Rammazotti, Johan Verminnen, Arno, Belmondo, Khaled, Andrea Bocelli, Mick Jagger en Joe Cocker. Daarnaast creëerde hij ook een aantal eigen typetjes.

Website:https://www.facebook.com/olivierlaurentlapage

Olivier Laurent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *