MR. P & THE CADILLACS

Spelen enkel muziek van de prachtige decenniumwissel Fifties / Sixties. 7 muzikanten, waarvan er maar liefst 5 ook zingen. Nostalgische, veelstemmige doo-wop dus, en alle opwindende JUKE BOX favorieten van de AUTOSCOOTER. Met veel van die heerlijke Shooby Doo Do WAAAHH !!!
A Teenager in Love, Diana, Charlie Brown, Blue Moon, Shake Rattle and Roll…
Emotioneel slowen op 1 tegel, waarna je fris kan Jiven en Swingen dat het een lieve lust is.
Hun “looks” ? Op maat gesneden smokings, coole zonnebrillen, retro vlinderdasjes. En alle frulletjes die bij die dolle Fifties horen. Ze lijken wel weggelopen uit die prachtige film : American Graffiti…

Website:https://www.facebook.com/people/Mister-P-and-the-Cadillacs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *