Edje Ska & The Pilchards

Ze traden oa op tijdens: De Nacht van Exclusief, Vlaanderen Zingt, Cyclocross Ruddervoorde, De Ronde Van Vlaanderen, Klinkende Kroegen Brugge, Bierfeesten Torhout, Jan Primusfeesten Haacht, Haven triathlon Zeebrugge, enz…
Edje Ska is sinds jaren aan de slag in de Vlaamse muziekwereld.
Na enkele jaren “Onrust “ startte Edje Ska een solo carrière. Verschillende keren was hij te zien op de Vlaamse televisie met o.a. “ Vallen en Opstaan” en met “Problemen in mienen hof “ had hij zelfs een dikke hit die enkele weken zeer hoog stond in de Vlaamse top 10 . Edje Ska is een “entertainer” van de bovenste plank. Met zijn onuitputtelijk enthousiasme zet hij op elke locatie zijn publiek in vuur en vlam.
Maar alleen is maar alleen en Edje Ska wordt in 2008 versterkt door “De Pilchards“. Hiermee wordt een stevige maar ook muzikale Live Coverband gevormd. ES&DP kan je ondertussen gerust meerekenen bij de betere Party Coverbands in België en Nederland.

Website:https://www.edjeska.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *